Amsterdam,
14
maart
2018
|
11:19
Europe/Amsterdam

66-jarige Cora uit Vianen wint 90.000 euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor de 66-jarige Cora uit Vianen. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 90.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Cora gisteren met de cheque.

Cora is blij verrast: “De kinderen zijn allemaal uitgevlogen en onze jongste dochter is onlangs getrouwd. Mijn man is net met pensioen en daardoor hebben we wat meer tijd. Kortom, een nieuwe fase in ons leven. En nu mijn moeder op leeftijd begint te raken zou ik graag wat dichter bij haar gaan wonen. Daar kunnen we deze prijs mooi bij gebruiken!”

VriendenPuntenPrijs
De winnaar uit Vianen heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Cora uit Vianen is op zondag 8 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn