Amsterdam,
09
oktober
2020
|
09:55
Europe/Amsterdam

Aangepaste rijlessen voor Wouter uit Valkenswaard dankzij VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 19-jarige Wouter ter Brake uit Valkenswaard. Om Wouter te helpen bij het zelfstandiger worden, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt hij een bijzonder steuntje in de rug: Wouter krijgt aangepaste rijlessen, zodat hij zelfstandiger kan worden en op zoek kan gaan naar een baan.

Danielle Nicodem van het Zeldzame Ziekten Fonds: “Wouter heeft de erfelijke spieraandoening ‘Becker/Thomson myotoni. Hierdoor heeft hij al veel voor zijn kiezen gehad. Wouter laat zich hierdoor echter niet uit het veld slaan en klaagt nooit. Omdat Wouter om zich te verplaatsen nu nog veel afhankelijk is van zijn ouders, wil hij graag zijn rijbewijs halen. Dan kan hij zelf op pad om zijn vrienden op te zoeken en kan hij in een groter gebied op zoek naar een baan. Wouter is hier al lange tijd voor aan het sparen, maar omdat hij aangepaste rijlessen nodig heeft, is dit een stuk duurder. Wij zijn blij dat we hem dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in het zonnetje kunnen zetten en hem aangepaste rijlessen cadeau kunnen doen.’”

Wouter reageert verrast: “Dit is heel fijn, enorm bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij geeft steuntjes in de rug
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn