Amsterdam,
09
september
2019
|
16:12
Europe/Amsterdam

Adonis Sportacrobatiek uit Drachten is ‘Club van de Week’ en gaat voor nieuwe verende vloer

Groot feest voor Adonis Sportacrobatiek! De vereniging (met vestigingen in Drachten, Groningen en Leek) werd afgelopen vrijdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Met het geld gaat Adonis Sportacrobatiek voor alle drie de locaties nieuwe materialen aanschaffen en een verende vloer laten leggen, zodat clubleden veilig kunnen sporten zonder het risico een blessure op te lopen.

Riëtte Sikkema van Adonis Sportacrobatiek: “Dit is een prachtige verrassing! We zagen het bericht van de VriendenLoterij toevallig voorbijkomen en hebben ons toen opgegeven. We geloofden niet dat we de titel daadwerkelijk binnen konden slepen, maar niets is minder waar! We hebben net een nieuwe vestiging geopend in Groningen en moeten hier nog een verende vloer laten leggen. Ook de vloeren op onze andere locaties zijn aan vervanging toe. Met de nieuwe vloeren waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van onze trainingen voor de komende tien jaar. We zijn dus heel blij met deze bijdrage!”

‘Club van de Week’ 
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Tussen mei en december wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn