Amsterdam,
05
december
2017
|
16:20
Europe/Amsterdam

Amsterdamse Hockey & Bandy Club ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor de Amsterdamse Hockey & Bandy Club (AH&BC) van de VriendenLoterij. De club is de succesvolste deelnemer aan de Samen voor je Club-actie in oktober en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. AH&BC gaat het geld gebruiken voor de Europese Indoor Kampioenschappen.

Alexia Sifneos, clubmanager bij AH&BC: “Wat een verrassing dat we als beste hebben gescoord, echt geweldig! Met deze extra inkomsten kunnen het Dames en Heren 1 team naar de Europese Indoor Kampioenschappen die in het buitenland worden gespeeld. Het is mooi om te zien dat zoveel leden op deze manier de club steunen!”

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van AH&BC leverde de club maar liefst 85 loten op. Daarmee scoorde de club in oktober de eerste plaats. Als de 85 loten een jaar blijven meespelen, dan kan AH&BC 7.990 euro bijschrijven aan de clubkas.

Samen voor je Club
Het is voor het eerst dat de VriendenLoterij de Samen voor je Club-actie organiseert. Tijdens deze actie strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 7.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn