Amsterdam,
02
november
2021
|
13:16
Europe/Amsterdam

Amsterdamse Menno verrast met 200.000 euro van VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Menno uit Amsterdam-Oost. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 200.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Menno onlangs in de Hollandsche Manege met de cheque.

Op de vraag wat Menno (44) met een leuke prijs zou doen, antwoordt hij: “We hebben grote vakantiedromen. We willen bijvoorbeeld met de camper door de Verenigde Staten trekken. Ook hebben we net een huis gekocht waar nog het één en ander aan verbouwd moet worden.” Als Irene Moors het bedrag op de cheque onthult, reageert Menno blij verrast: “Dit is fantastisch! Daar kan ik leuke dingen mee doen.”

Uitreiking op televisie 
De uitreiking aan Menno in de Hollandsche Manege was afgelopen zondag te zien in het televisieprogramma Aria op NPO 1. De uitzending is hier terug te kijken. 
 
Win-win 
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn