Amsterdam,
20
mei
2021
|
10:16
Europe/Amsterdam

Angela uit Eefde verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Angela uit Eefde. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Op de vraag wat Angela nog graag zou willen doen, antwoordt zij: “We willen graag met de kinderen onze huwelijksreis in Jamaica nog een keertje over doen!” Als Wolter Kroes de cheque van 100.000 euro tevoorschijn haalt, reageert Angela compleet overdonderd: “Dit is heel mooi!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Angela uit Eefde was 9 mei te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

SuperBingo: nationale actie voor Hulphond Nederland
De VriendenLoterij Bingo en Hulphond Nederland komen met de landelijke SuperBingo in actie voor een toekomst zonder trauma. Iedereen die van 19 april tot en met 28 mei mee gaat spelen met de VriendenLoterij Bingo, steunt met zijn of haar deelname automatisch de ontwikkeling van het Domingo House. Een veilige plek waar traumaslachtoffers door middel van therapie met getrainde honden en paarden aan hun trauma kunnen werken. Zo krijgen zij niet alleen hun leven terug, maar ook het vertrouwen in de toekomst! Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn