Amsterdam,
21
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Angelique (49) uit Emmeloord wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Angelique (49) uit Emmeloord. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Angelique werd gisteren thuis verrast met haar prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Angelique uit Emmeloord is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Angelique: “Dat komt goed uit! We zijn 30 jaar getrouwd, van dit geld gaan we dit weekend lekker uit eten met de kinderen. En een nieuwe auto zou ook heel mooi zijn! Ik vind het super dat ik met mijn deelname de bouw van Het Huis van Het Vergeten Kind steun. Steun voor deze kinderen is ontzettend belangrijk voor hun toekomst.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn