Amsterdam,
16
januari
2018
|
17:19
Europe/Amsterdam

Anja uit Soest wint 10.000 euro en een auto in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Anja uit Soest. Zij heeft in de decembertrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro en een Volkswagen Polo gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anja en haar partner Peter gisteren met het mooie nieuws. 

Anja is blij verrast: “Wat ontzettend fijn! Onze dochter en kleindochter wonen in Canada en we willen hun zo vaak mogelijk bezoeken, maar daar moeten we altijd voor sparen. Nu kunnen we binnenkort weer die kant op. Ook Peter’s grote wens is nu in vervulling gegaan: een nieuwe auto! Echt een geweldige verrassing!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Anja en Peter uit Soest is op zondag 11 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn