Amsterdam,
15
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Anne uit Amsterdam wordt verrast met eerste rijles in een Ferrari

Een grote verrassing voor Anne Gorissen (28) uit de Amsterdamse Pijp van de VriendenLoterij. Dankzij het VriendenFonds kan zij haar rijbewijs halen. Stichting SINA, waar zij als vrijwilliger actief is, deed hiervoor een aanvraag bij het VriendenFonds. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, verraste Anne op haar werk met het mooie nieuws. Maar dat was nog niet alles, haar eerste rijles krijgt Anne in een Ferrari.

Jurre van de Kamp, oprichter Stichting SINA: “Stichting Samen is niet alleen (SINA) houdt zich bezig met armoedebestrijding in Amsterdam. Anne zet zich al vier jaar als vrijwilliger met hart en ziel in voor onze stichting. Haar werk voor de stichting doet zij als stage voor de studie Toegepaste Psychologie. Zij draait als volwaardig medewerker mee. Het is voor Anne lastig om haar rijbewijs bij elkaar te sparen. Geweldig dat wij haar dankzij het VriendenFonds zo in het zonnetje kunnen zetten en kunnen bedanken voor al haar inzet. Met het halen van haar rijbewijs gaat voor haar echt een hartenwens in vervulling.”

Anne Gorissen: “Ik ben al een paar jaar, heel blij en trots, dat ik deel mag uitmaken van het team van stichting SINA! De stichting zet zich hard in om een positief verschil te maken in het leven van de mensen uit haar doelgroep, en deze warmte voel je ook als medewerker heel sterk. Dat dit mooie cadeau voor mij is georganiseerd is hier een goed voorbeeld van, en maakt mij heel gelukkig!”

Make It Happen
Make It Happen is één van de nieuwe online formats die de VriendenLoterij lanceert voor haar YouTubekanaal. Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. De uitreiking aan Anne is de eerste video in deze reeks. In totaal lanceert de VriendenLoterij vijf online formats. Met deze nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij en andere organisaties met een sociaal belang behartigende instelling een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn