Amsterdam,
07
mei
2021
|
10:32
Europe/Amsterdam

Ans uit Westerbork verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Ans uit Westerbork. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Op de vraag of Ans (53) nog wensen heeft, antwoordt zij: “We willen misschien nog een keer naar Canada en we willen de badkamer verbouwen.” Als Jan Versteegh de cheque van 100.000 euro tevoorschijn haalt, gooit Ans haar handen in de lucht: “Super! Daar kan ik wel een reisje mee maken en daar kan de badkamer ook nog wel bij!”

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan Ans uit Westerbork was 2 mei te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.


SuperBingo: nationale actie voor Hulphond Nederland
De VriendenLoterij Bingo en Hulphond Nederland komen met de landelijke SuperBingo in actie voor een toekomst zonder trauma. Iedereen die van 19 april tot en met 28 mei mee gaat spelen met de VriendenLoterij Bingo, steunt met zijn of haar deelname automatisch de ontwikkeling van het Domingo House. Een veilige plek waar traumaslachtoffers door middel van therapie met getrainde honden en paarden aan hun trauma kunnen werken. Zo krijgen zij niet alleen hun leven terug, maar ook het vertrouwen in de toekomst! Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn