Amsterdam,
19
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Anthony en Mirjam uit Harderwijk winnen 20.000 euro en twee VW Polo’s bij de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Anthony en Mirjam uit Harderwijk. Zij hebben in de augustustrekking van de VriendenLoterij twee keer 10.000 euro én twee keer een Volkswagen Polo gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anthony en Mirjam onlangs met de prijzen. 

Anthony en Mirjam zijn blij verrast: “Wat een prachtige prijzen! We willen graag een nieuwe televisie kopen en dat gaat van dit bedrag zeker lukken. Ook hebben we een auto van 20 jaar oud waarmee we regelmatig mooie autovakanties maken. Maar na 20 jaar is de auto wel aan vervanging toe, dat is met deze prijs ook meteen geregeld. Wat een geluk!”

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Anthony en Mirjam uit Harderwijk is op zondag 1 oktober te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn