Amsterdam,
25
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Anton (85) uit Geleen wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Anton (85) uit Geleen. Hij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Anton werd vrijdag thuis verrast met zijn prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Anton uit Geleen is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Anton: “Wat een mooie prijs! Van dit geld gaan we in ieder geval een nieuwe computer kopen. Ik vind het onwijs goed dat we Het Vergeten Kind kunnen steunen door mee te spelen met de VriendenLoterij. Helaas hebben sommige mensen die steun hard nodig.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn