Amsterdam,
29
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Antoon (84) uit Landgraaf mag voor 5.000 euro aan elektronica winkelen dankzij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Antoon (84) uit Landgraaf. Hij won bij de VriendenLoterij een MediaMarkt-cadeaukaart, ter waarde van 5.000 euro. Antoon werd thuis verrast met zijn prijs.

Antoon kan zijn geluk niet op: “Ik heb gekozen voor de MediaMarkt cadeaukaart in plaats voor de vakantie of een nieuw interieur. Vakantie heb ik hier al genoeg en het interieur vind ik bij mij ook goed. Dank jullie wel!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Antoon gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Landgraaf te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten.Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn