Amsterdam,
17
februari
2020
|
08:44
Europe/Amsterdam

Atletiekvereniging SPADO door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor uitbreiding van de atletiekbaan

Goed nieuws voor atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom! De vereniging werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. SPADO gaat het geld gebruiken om extra banen aan te leggen, zodat er voor de hele vereniging genoeg ruimte is om te sporten. 

Jeroen Jonkers van Atletiekvereniging SPADO vertelt blij: "Het is een eer om deze titel te mogen dragen. We zijn er hartstikke blij mee. Met de bijdrage kunnen we de atletiekbaan uitbreiden, zodat alle groepen optimaal gebruik kunnen maken van de baan." 

‘Club van de Week' 
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt. 

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs

Structurele financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn