Amsterdam,
25
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bekende Nederlanders vervullen wensen van kwetsbare kinderen

Ilse DeLange in levende lijve ontmoeten, voor één dag piloot zijn en een heel zwemparadijs alleen voor jou en je broertje. Vijf weken lang, iedere werkdag laten bekende Nederlanders, die ambassadeur zijn van Het Vergeten Kind en de VriendenLoterij, wensen van kwetsbare kinderen in vervulling gaan. RTL 4 zendt deze wensvervullingen vanaf 28 augustus uit in het tv-programma Het Vergeten Kind: iedere dag een wens.

VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors, Lucille Werner, Dennis van der Geest, Gerard Joling en Het Vergeten Kind-ambassadeurs Johnny de Mol, Jamai Loman, Saar Koningsberger, Juvat Westendorp en Babette van Veen zijn de afgelopen weken op pad gegaan om kinderen die een onveilig of instabiel thuis hebben een onvergetelijke dag te bezorgen.

Eén liefdevolle plek
De wensen worden in vervulling gebracht in het kader van de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Door mee te spelen met de VriendenLoterij maakt men kans op prijzen en steunt men de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende opzijzetten. De actie loopt tot en met 30 september.

Het Vergeten Kind: iedere dag een wens wordt iedere werkdag tussen 28 augustus en 29 september uitgezonden om 19.20 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn