Amsterdam,
15
januari
2018
|
16:58
Europe/Amsterdam

BVV Borne ontvangt 1.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor BVV Borne van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Samen voor je Club-actie in november. BVV Borne eindigde op de derde plaats en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 1.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. BVV Borne gaat het geld gebruiken om de kantine aan te pakken.

Jan Groenhuijzen, lid van de sponsorcommissie bij BVV Borne: “Wat een fantastisch bedrag! We zijn hartstikke trots op de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen en natuurlijk super blij met de mensen die ons op deze wijze steunen. We hebben het echt met elkaar gedaan. Met deze extra inkomsten gaan we de kantine herinrichten: er komen andere stoelen en we willen een nieuwe bar.”

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van BVV Borne leverde de club maar liefst 100 loten op. Daarmee eindigde de club in november op de derde plaats. Als de 100 loten een jaar blijven meespelen, dan kan BVV Borne 9.400 euro bijschrijven aan de clubkas.

Samen voor je Club
Het was voor het eerst dat de VriendenLoterij de Samen voor je Club-actie organiseerde. Gedurende september tot december streden elke maand verschillende clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Gedurende de actie werd iedere maand in totaal 7.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn