Amsterdam,
10
december
2018
|
17:41
Europe/Amsterdam

Carmen uit Eindhoven beleeft PSV - Excelsior vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

‘Keigaaf om dit met mijn vrienden en familie te delen!'

Carmen Yeung (39) uit Eindhoven zat afgelopen vrijdag met een groep vrienden en familie in haar eigen skybox in het Philips Stadion. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Carmen en haar gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Carmen hoe PSV met 6-0 van Excelsior won. 

Carmen (39) uit Eindhoven genoot met volle teugen: "Het was voor mij een langgekoesterde wens om een keer een wedstrijd van PSV mee te maken. Keigaaf dat ik deze ervaring nu met mijn vrienden en familie mocht delen. Beter kan niet: een topwedstrijd bekijken vanuit je eigen skybox met je dierbaren."

Ruim 398.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van 398.661 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn