Amsterdam,
02
mei
2018
|
13:15
Europe/Amsterdam

Catelijne uit Koewacht beleeft Feyenoord-Sparta vanuit speciale VIP dug-out

Catelijne Broos uit Koewacht zag zondag de wedstrijd Feyenoord-Sparta in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. Catelijne won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Samen met haar vader, oom en een collega zag zij hoe Feyenoord met 3-1 won van Sparta.

“Wát was dit bijzonder! Ik had niet gedacht dat we zo dichtbij het veld zouden zitten. En dan hebben we ook nog eens gewonnen. Geweldig!”, aldus de enthousiaste Catelijne Broos.

Ruim 1,3 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is de meest gesteunde jeugdopleiding van de VriendenLoterij en ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1,3 miljoen euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn