Amsterdam,
17
april
2019
|
16:17
Europe/Amsterdam

Chantal uit Rotterdam op ereplaats bij Feyenoord–Heracles dankzij VriendenLoterij

Chantal uit Rotterdam zag zaterdag de wedstrijd Feyenoord-Heracles in De Kuip van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een ereplaats direct aan het veld. In een speciaal ingerichte VIP dug-out zag Chantal, samen met haar man, zoon en neef, hoe Feyenoord de wedstrijd van Heracles won met 2-1.

Chantal was blij met de prijs: “Ik vond het zo bijzonder om de wedstrijd vanuit de VIP dug-out te zien. Het was niet mijn eerste keer in het Feyenoord stadion, maar ik heb nog nooit een wedstrijd van zo dichtbij gezien. Ik kon de spelers bijna aanraken.”

Ruim 1,4 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,4 miljoen euro.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn