Amsterdam,
21
maart
2022
|
11:34
Europe/Amsterdam

Chantal uit Schiedam verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Chantal uit Schiedam. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Chantal werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh verrast met de cheque. 

De 24-jarige Chantal reageert blij verrast: “We hebben net een huis gekocht en verbouwd. Dit heeft een hoop geld gekost, dus deze prijs komt op het juiste moment! We gaan verder kijken naar een mooie vakantie naar het zonnige Spanje.” 

Uitreiking op televisie  
De uitreiking in Schiedam was op 20 maart te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken. 

Win-win  
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn