Amsterdam,
16
januari
2018
|
17:11
Europe/Amsterdam

Cherilyn uit Leiden wint 60.000 euro in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Cherilyn uit Leiden. Zij heeft in de decembertrekking van de VriendenLoterij 60.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Cherilyn en haar partner onlangs met de cheque. 

Cherilyn is blij verrast: “Geweldig! De afgelopen tijd hebben we het financieel niet heel breed gehad. Dankzij deze geldprijs kunnen we weer met onze kinderen leuke uitjes plannen. Ook willen we graag op vakantie. Heel fijn dat we hier nu weer over kunnen fantaseren. We zijn zo blij!”

VriendenPuntenPrijs
Cherilyn uit leiden heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Cherilyn uit Leiden is op zondag 21 januari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn