Amsterdam,
13
mei
2019
|
15:08
Europe/Amsterdam

Cindy uit Alblasserdam op ereplaats bij Feyenoord–ADO Den Haag dankzij VriendenLoterij

Cindy uit Alblasserdam zag gisteren de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag in De Kuip van wel heel dichtbij. Zij won in de trekking van de VriendenLoterij een ereplaats direct aan het veld. In een speciaal ingerichte VIP dug-out zag Cindy, samen met haar vriend en twee neefjes, de wedstrijd van wel heel dichtbij. De wedstrijd eindigde in 0-2, in het voordeel van ADO Den Haag.

Cindy Groen in ’t Woud vertelt enthousiast: “De ceremonie voorafgaand aan de wedstrijd was heel mooi. Ik was nog nooit eerder naar een wedstrijd van Feyenoord geweest, dus deze eerste keer was meteen wel heel bijzonder: we zaten zo dicht op het veld!”  

Ruim 1,4 miljoen euro voor jeugdopleiding Feyenoord 
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van Feyenoord is een van de meest gesteunde jeugdopleidingen van de VriendenLoterij en ontving in 2019 een bijdrage van ruim 1,4 miljoen euro.  

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn