Amsterdam,
22
januari
2018
|
17:00
Europe/Amsterdam

Collectevrijwilliger Tineke uit Terneuzen in het zonnetje gezet door VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Tineke Lolkema (60) uit Terneuzen. Het Reumafonds deed een aanvraag voor Tineke bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. De aanvraag werd gehonoreerd en zo werd de bevlogen collectevrijwilliger onlangs verrast met een tuin make-over.

Maarten Nederkoorn, manager fondsenwerving bij het Reumafonds: “Tineke is een gedroomde vrijwilliger. Zij organiseert niet alleen al 13 jaar lang onze collecte in Terneuzen, maar ook die van de Maag Lever Darm Stichting. En tot voor kort ook nog de collecte voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Dit doet zij met ontzettend veel bevlogenheid. Ze gaat zelf ook elke dag langs de deuren. Helaas is Tineke al heel lang weduwe en heeft in haar eentje vier kinderen opgevoed en grootgebracht. Eén van haar dochters is momenteel ongeneselijk ziek. Tineke verdient dus echt een steuntje in de rug. Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij een tuin make-over mochten aanbieden!”

Tineke Lolkema (60) is blij verrast: “Hier ben ik enorm blij mee!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn