Amsterdam,
31
januari
2020
|
10:09
Europe/Amsterdam

Con Affezzione uit Kwadendamme door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor nieuwe blaasinstrumenten

Groot feest voor muziekvereniging ‘Con Affezzione’ uit Kwadendamme! De vereniging werd deze week benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Con Affezzione gaat het geld gebruiken om een aantal blaasinstrumenten te vervangen.

Petra Blomaard, secretaris van muziekvereniging Con Affezzione Kwadendamme, reageert enthousiast: “Super dat we deze titel hebben gewonnen! De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in onze slaginstrumenten. Nu is het tijd voor de blaasinstrumenten, die zijn hard aan vervanging toe. Verder gaan we de bijdrage investeren om de jeugd te enthousiasmeren om bij ons een opleiding te volgen voor het bespelen van een blaas- of slaginstrument. Hopelijk geeft deze titel ons een boost, waardoor we nog jaren vooruit kunnen met onze vereniging ”

‘Club van de Week’ 
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn