Amsterdam,
22
januari
2018
|
17:33
Europe/Amsterdam

Dansjuf Asha uit Rotterdam verrast met laptop en geluidsinstallatie van VriendenLoterij

 

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Asha Ghurahoo (45) uit Rotterdam. Dansschool Ashakiran, waar Asha onder meer les geeft aan kinderen met een beperking, deed een aanvraag voor haar bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Asha krijgt een nieuwe laptop en geluidsinstallatie voor haar danslessen.

Vidja Mangal, secretaris bij Stichting Kiran: “Juf Asha is een drijvende kracht binnen onze dansschool. Naast de danslessen organiseert zij tal van evenementen en maakt zij- op eigen kosten- kostuums voor de kinderen. Onlangs is ze vrijwillig gestart met het organiseren van een ‘dansplus activiteit’ voor kinderen met een beperking. Daarnaast werpt zij zich al twintig jaar op als vertrouwenspersoon van de kinderen op de dansschool. Asha staat niet alleen klaar voor de kinderen, maar voor ons allemaal!”

‘Bijzonder mens’
Vidja vervolgt: “Voor haar danslessen maakt Asha nog steeds gebruik van een ouderwetse cd-speler en een tien jaar oude computer. Ze is hard aan het sparen voor een nieuwe geluidsinstallatie en een laptop, maar zodra er iets is voor de kinderen dan gaat het geld daarnaar toe. Geweldig dat wij zo'n bijzonder mens als Asha dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen verrassen met een nieuwe laptop en geluidsinstallatie!”

‘Hier kan ik tien jaar mee vooruit!'
Asha Ghurahoo (45) is blij verrast: “Nee, dit meen je niet! Is dit voor mij? Ik kan het niet geloven. Net klaar met les geven aan kinderen met beperking en dan overdonderd worden met een cheque van het VriendenFonds. Eindelijk zullen de leerlingen mij niet meer uitlachen met mijn ouderwetse apparaten! Ik kan hier weer tien jaar mee vooruit.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn