Amsterdam,
19
november
2019
|
16:54
Europe/Amsterdam

De Sjaak Pach Stichting uit Julianadorp ontvangt 3.000 extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor de Sjaak Pach Stichting uit Julianadorp. De stichting is de succesvolste deelnemer van de ‘Samen voor je Club’-actie van de VriendenLoterij in september en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De Sjaak Pach Stichting gaat het geld gebruiken om vaarvakanties voor lichamelijk gehandicapte kinderen en jongeren te kunnen blijven realiseren.

Cindey Ekkebus, penningmeester bij de Sjaak Pach Stichting: “Wat is dit fantastisch! Dit hadden we nooit verwacht. Als stichting knopen we jaarlijks alle eindjes aan elkaar en proberen we via giften al het geld voor de stichting bij elkaar te krijgen. Deze extra bijdrage helpt ons enorm!”

Samen voor je Club 2019
Tijdens de ‘Samen voor je Club’-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van de Sjaak Pach Stichting leverde de club maar liefst 63 loten op. Daarmee scoorde de Stichting in september de eerste plaats. Als de 63 loten een jaar lang actief blijven, dan kan de Sjaak Pach Stichting 6.063 euro toevoegen aan de clubkas.

Daarnaast wordt er drie maanden lang iedere maand in totaal 7.500 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals de Sjaak Pach Stichting een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn