Amsterdam,
15
februari
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

De VriendenLoterij verrast op Valentijn niet met een zoen, maar met 2 miljoen

Hoogste VriendenLoterij-geldprijs ooit voor Albert en Susan uit Hekelingen

Albert en Susan uit Hekelingen ontvingen gisteren een wel heel bijzondere Valentijnverrassing. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, stond bij hen op de stoep met maar liefst twee cheques van 1 miljoen euro! De VriendenLoterij verdubbelt namelijk alle geldprijzen uit de januaritrekking. Daarom winnen Albert en Susan niet één maar twee miljoen euro. Het is de hoogste geldprijs die de VriendenLoterij ooit aan een winnaar uitreikte.

Het echtpaar uit Hekelingen, dat voorheen in de zorg werkte, is blij verrast. Susan: “Dit is niet te bevatten! We wonen in een knus, oud huis dat we tevens als kunstatelier gebruiken. We hebben hier al veel mensen van hun burn-out af kunnen helpen, doordat ze simpelweg creatief bezig zijn mooie kunstwerken te boetseren. Het is een heerlijke plek om te onthaasten, maar het huis kan wel een opknapbeurt gebruiken. Geweldig dat dat nu kan! We hebben nooit de wens gehad rijk te worden, maar wel om geen zorgen meer te hebben. En dat is nu zo: we hoeven ons geen zorgen meer te maken over de toekomst!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Albert en Susan uit Hekelingen is op zondag 18 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn