Amsterdam,
23
oktober
2019
|
11:26
Europe/Amsterdam

Demelza uit Terheijden wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Demelza uit Terheijden. Zij heeft in de septembertrekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto gewonnen. De winnares werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner verrast met het goede nieuws. De uitreiking aan Demelza was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4. 

Demelza werd tijdens een lunch met haar familie verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner met een gloednieuwe auto. Demelza reageerde blij: "Dit komt zo goed uit! Onze huidige auto is door de vele kilometers wel toe aan vervanging. Ik kan het bijna niet geloven." 

PrijzenMarathon: nationale actie voor het Ouderenfonds
De VriendenLoterij en het Nationaal Ouderenfonds komen samen in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. Iedereen die van 17 september tot en met 31 oktober mee gaat spelen, helpt per lot één oudere aan wekelijks contact. Meer informatie over de landelijke actie is te vinden op www.vriendenloterij.nl/ouderenfonds.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn