Amsterdam,
14
december
2018
|
18:11
Europe/Amsterdam

Dennis van der Geest verrast 25-jarige inwoner Oudheusden met 25.000 euro van VriendenLoterij

Vervroegd kerstcadeau voor Monique en haar zoontje

Een grote verrassing voor Monique (25) uit Oudheusden. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Monique gisteren met de cheque. 

Monique werd samen met haar vader Rien naar een tuincentrum in Beuningen gelokt. Daar wachtte VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest, verkleed als kerstman, Monique op. Onder de kerstboom in het tuincentrum lag een envelop voor haar klaar met de prijs.

Monique reageert geëmotioneerd zodra ze de envelop openmaakt: "Deze prijs betekent heel veel voor mij. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug. Ik ben een alleenstaande moeder van een zoontje van vier jaar. Iedere maand moet ik alle eindje aan elkaar knopen. Nu kan ik met mijn zoontje naar een dierenpark en een mooie step voor hem kopen. De rest van het geld stel ik veilig op mijn spaarrekening. Ik heb hier geen woorden voor."

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Monique uit Oudheusden is op zondag 23 december te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn