Amsterdam,
21
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Dennis van der Geest verrast Amsterdammers met 181.818 euro van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Marcella en Bertine uit Amsterdam. Zij hebben ieder 90.909 euro gewonnen in de maarttrekking van de VriendenLoterij. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste beide dames op hun werk met de cheque en een taart.

Marcella, arts-assistent van beroep, werd tijdens een vergadering met collega’s in het AMC ziekenhuis overvallen met het goede nieuws.

Familie op Aruba
Marcella: “Niet te geloven, wat een verrassing! Van dit bedrag wil ik heel graag naar Aruba om, samen met mijn twee kinderen, familie op te zoeken. Daar ben ik nog nooit geweest. En misschien kunnen we nu ook op zoek naar een wat ruimer huis.”

Bucketlist Azië
Bertine werd op haar werk in Den Haag verrast door Dennis. Ze hoeft niet lang na te denken waar zij haar prijs aan gaat besteden. Bertine: “Ik ben een fervent reiziger. Van dit bedrag wil ik een mooie reis naar Azië maken. Dat continent staat hoog op mijn lijstje.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan de twee Amsterdammers zijn te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. De uitreiking aan Marcella is te zien op zondag 7 mei en de uitreiking aan Bertine op 21 mei.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn