Amsterdam,
21
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Diana (49) uit Zeewolde wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Diana (49) uit Zeewolde. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Diana werd gisteren thuis verrast met haar prijs, terwijl ze net koffie zat te drinken met haar ouders.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Diana uit Zeewolde is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Diana, gastouder van beroep: “Een geweldige verrassing! We waren al van plan om een nieuwe televisie te kopen, nu kunnen we een hele mooie uitzoeken. Ik ben erg blij dat ik door mee te spelen met de VriendenLoterij Het Vergeten Kind steun. Ik vind het ontzettend belangrijk dat deze kinderen een betere toekomst krijgen, want ik zie veel kinderen om me heen die niets hebben. Zij verdienen ook een mooie toekomst.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn