Amsterdam,
22
januari
2018
|
17:26
Europe/Amsterdam

Dierenambulance-vrijwilliger Maurice uit Kaatsheuvel naar droombestemming dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Maurice Molthoff (35) uit Kaatsheuvel. Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling. Maurice mag op vakantie naar één van zijn droombestemmingen: Spanje of Italië.

Marja van Gessel, directeur bij Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel: “Maurice is voor ons een heel belangrijke vrijwilliger. In 2015 moesten we met de stichting verhuizen. Met hulp van Maurice hebben we een grote verbouwing en renovatie ondergaan. Hij is ontzettend handig met elektra, timmeren en schilderen. Echt geweldig! Naast de renovatie leidt Maurice vrijwilligers op en houdt hij zich bezig met de website en social media.”

‘Hij verdient een grote pluim!’
“Het is een echte duizendpoot, want hij is ook nog eens goed in het werven van sponsoren en inmiddels is hij onderdeel van het bestuur. Hij verdient een hele grote pluim! Hij heeft het al jaren over een vakantie in Italië of Spanje. Wij vinden het een enorme eer om hem nu, namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij, met deze droomreis te kunnen verrassen!”

Maurice Molthoff werd verrast op het jaarlijkse nieuwjaarsfeestje van Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel en reageerde blij verrast: “Dit had ik nooit verwacht! Ontzettend bedankt.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn