Amsterdam,
26
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Djamilla (18) uit Elst wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Djamilla (18) uit Elst. Zij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Djamilla werd gisteren thuis verrast met haar prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Djamilla uit Elst is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Djamilla was thuis toen ze werd verrast met de geldprijs. “Wat geweldig! Ik studeer nog en zou graag op mezelf gaan wonen, dat kan nu. En de autorijlessen die al een tijdje op mijn verlanglijst staan, kan ik ook eindelijk gaan volgen! Ik ben blij dat ik door mee te spelen met de VriendenLoterij PrijzenMarathon Het Vergeten Kind steun.”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn