Amsterdam,
31
januari
2018
|
14:36
Europe/Amsterdam

Droom Arnhemse Mirella vervuld door VriendenLoterij: naar hondenshow in Engeland

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Mirella ter Horst (37) uit Arnhem. De Esther Vergeer Foundation deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Mirella mag samen met haar man naar ’s werelds grootste hondenshow in Engeland.

Marie-Louise Lemmen, directeur bij de Esther Vergeer Foundation: “Mirella ter Horst is een zeer bevlogen tennistrainer van tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen. Ze geeft met hart en ziel tennisles, waaronder ook aan kinderen met een lichamelijke beperking voor het Join the Club-project van de Esther Vergeer Foundation. Mirella noemt lesgeven aan deze groep ‘de kers op de taart’. Ook zet ze zich vrijwillig en met super veel energie in voor alles wat er aan bijdraagt deze kinderen zichzelf fysiek en mentaal te laten versterken. We zijn daarom heel blij dat we Mirella nu in het zonnetje mogen zetten en dat we haar – samen met haar man - een bezoek aan een hondenshow in Engeland mogen aanbieden. Ze is namelijk gek op honden én op hondenshows!”

Mirella ter Horst (37): “Ik ben er stil van. Tennislesgeven doe ik heel graag. Zeker aan deze groep kinderen; het is een verrijking van mijn leven. Daarnaast zijn honden mijn passie. Niet te geloven dat ik nu naar Engeland mag om daar de hondenshow Crufts te bezoeken. Het is een droom die uitkomt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn