Amsterdam,
22
januari
2020
|
13:23
Europe/Amsterdam

D.S.V. Full Speed uit Delft door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro voor de aanleg van beachvolleybalvelden voor de hele buurt

Groot feest voor D.S.V. Full Speed uit Delft! De voetbalvereniging werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om twee beachvolleybalvelden aan te leggen voor haar eigen leden, maar ook voor de sportende jeugd uit de buurt.

Jurgen van Dorp, penningmeester van D.S.V. Full Speed, reageert trots: “Geweldig dat we zijn benoemd tot ‘Club van de Week’. Voor ons is dat een grote beloning. Met de bijdrage gaan we twee beachvolleybalvelden aanleggen om zo onze vereniging aantrekkelijker te maken voor de buurt om vrije sport te beoefenen. Dit past goed bij ons open deuren beleid: de club is niet alleen voor de leden, maar opent haar deuren ook graag voor de jeugd uit de omliggende wijken.”

‘Club van de Week’ 
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn