Amsterdam,
22
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Echtpaar Zevenaar wint in eerste speelmaand al 266.666 euro in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Anita en Johnny uit Zevenaar. Zij hebben in de januaritrekking van de VriendenLoterij 266.666 euro gewonnen. En dat terwijl ze nog maar één maand meespelen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anita en Johnny onlangs met de cheque.

Voor de uitreiking werden Anita en Johnny samen met andere VriendenLoterij-winnaars bijeengebracht. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verwelkomde de winnaars met een vette cheque. In totaal verdelen elf winnaars een bedrag van 2 miljoen euro met elkaar.

Anita: “Wat een ontzettende verrassing is dit! We zijn net gaan meespelen. Dat je dan meteen prijs hebt, is niet te bevatten.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Anita en Johnny uit Zevenaar is op zondag 5 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn