Amsterdam,
15
augustus
2019
|
13:43
Europe/Amsterdam

Een DJ-workshop voor Juul dankzij VriendenLoterij

Een muzikale verrassing voor Juul van den Brink (16) uit Heesch van de VriendenLoterij. Juul zet zich als kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren al jaren in voor alle kinderen met een spierziekte. Om hem hiervoor te bedanken deed de stichting een bijzondere aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Juul krijgt een professionele DJ-workshop. 

Jelmer Huigen van Spieren voor Spieren: "Juul heeft de spierziekte Myasthenia Gravis en een stofwisselingsziekte. Hierdoor is de overgang van zijn zenuwen naar zijn spieren niet goed en voelt hij zich zonder medicatie slap en moe. Juul laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. Als kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren komt hij vaak in actie met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk geld op te halen, zodat de stichting kan investeren in wetenschappelijk onderzoek en diagnose, behandeling en zorg voor kinderen met een spierziekte. Om hem hiervoor te bedanken, willen wij onze kind-ambassadeur Juul in het zonnetje zetten. Juul is fan van muziek en hij zou heel graag goed willen kunnen dj-en. We zijn blij dat we hem via het VriendenFonds van de VriendenLoterij een professionele DJ-workshop aan kunnen bieden."

"Wow, wat gaaf! Wanneer mag ik?!", reageert Juul enthousiast als hij zijn verrassing in ontvangst neemt. 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn