Amsterdam,
06
december
2019
|
13:37
Europe/Amsterdam

Eline uit De Bilt in het zonnetje dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Eline Hoogstra (39) uit De Bilt. Eline zet zich als hardwerkende vrijwilliger in bij het Huidfonds. Om haar te bedanken voor haar inzet, deed het Huidfonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar wens in vervulling: Eline mag een heerlijk avondje uit eten in restaurant Wilhelminapark in Utrecht.

Jantine, directeur bij het Huidfonds: “Onze vrijwilligers zijn heel belangrijk voor ons en daarom wilden we Eline in het zonnetje zetten! Eline heeft een belangrijke bijdrage gedaan aan verschillende projecten waarbij we haar kennis en expertise goed konden gebruiken. Daarnaast is Eline een van onze Huidhelden. We zijn haar heel erg dankbaar en gunnen haar dit etentje van harte.”

Eline Hoogstra (39) is blij verrast: “Wat een mooi compliment voor onze fijne samenwerking. Het Huidfonds is een mooie professionele club waar ik graag mee samenwerk. Op naar het volgende project.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn