Amsterdam,
29
oktober
2019
|
16:28
Europe/Amsterdam

Ellen uit Almelo verrast met 10.000 euro van de VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Ellen uit Almelo. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Lingo-presentator Jan Versteegh verraste Ellen namens de VriendenLoterij met het goede nieuws.

Ellen (38) vertelt: "Ik schrik hiervan. Ik had het niet zien aankomen: 10.0000 euro! Daar moet ik even van bijkomen. Misschien koop ik een nieuwe tv of nieuwe deurklinken. Of ik ga shoppen en lekker op vakantie. En iets leuks voor de kinderen natuurlijk!" 

Uitreiking bij SBS6
De uitreiking aan Ellen uit Almelo is op donderdag 14 november te zien in het televisieprogramma ‘Lingo', dat wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en iedere werkdag om 20.00 uur te zien is bij SBS6. 

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn