Amsterdam,
25
oktober
2021
|
13:22
Europe/Amsterdam

Erica uit Oudewater verrast met 200.000 euro van VriendenLoterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Erica uit Oudewater. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 200.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verraste Erica en haar man Simon onlangs in Museum Huis Doorn met de cheque.

Op de vraag wat Erica en Simon nog graag zouden willen, antwoordt Simon: “Een nieuwe keuken.” Erica vult aan: “We willen ook nog graag een overkapping achter in de tuin .” Als Irene Moors het bedrag van 200.000 euro op de cheque onthult, vliegen Erica en Simon elkaar in de armen.”
 
Uitreiking op televisie 
De uitreiking aan Erica en Simon in Museum Huis Doorn was afgelopen zondag te zien in het televisieprogramma Aria op NPO 1. De uitzending is hier terug te kijken. 
 
Win-win 
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn