Amsterdam,
01
juli
2021
|
11:03
Europe/Amsterdam

Erik uit Vlissingen verrast met 100.000 euro van VriendenLoterij Bingo

Samenvatting

Een grote verrassing voor Erik uit Vlissingen. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors reikte de cheque onlangs op gepaste afstand aan Erik uit.

Als Erik (50) de cheque van 100.000 euro uit de enveloppe schuift reageert hij overdonderd en gooit hij zijn handen met de cheque in de lucht.
Op de vraag wat Erik met een mooie prijs zou doen, antwoordt hij: “Een hele mooie nieuwe motor voor mezelf of een cabrio!”


Uitreiking op televisie
De uitreiking in Vlissingen was op zondag 20 juni te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn