Amsterdam,
13
april
2018
|
15:18
Europe/Amsterdam

Erna uit Olst wint half miljoen euro bij VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Erna uit Olst. Zij heeft in de trekking van maart van de VriendenLoterij 500.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Erna donderdag met de cheque. 

Erna is blij verrast: “Wat een geweldig bedrag. We wonen op een oude boerderij en willen graag de keuken en de badkamer opknappen. Ook willen we graag voor onze dochter een nieuw paard kopen, die van haar is onlangs overleden. Dat kan nu allemaal!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Erna uit Olst is op zondag 22 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn