Amsterdam,
08
februari
2018
|
16:49
Europe/Amsterdam

Erwin uit Brunssum beleeft PSV- Excelsior vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Erwin Vranken uit Brunssum zat afgelopen woensdag met negen collega’s en familieleden in zijn eigen skybox in het Philips Stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Erwin en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Erwin hoe PSV met 1-0 van Excelsior won. 

Erwin Vranken uit Brunssum: “Het was geweldig om de wedstrijd samen met mijn collega’s en familie vanaf zo’n bijzondere plek in het stadion te kunnen meemaken!”

Bijna 350.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van bijna 350.000 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.

De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn