Amsterdam,
21
november
2017
|
09:30
Europe/Amsterdam

Esther uit Schagen getraceerd en verrast met 25.000 euro in ‘VriendenComplot’

Een grote verrassing voor Esther (46) uit Schagen. Voor de Youtube-serie ‘VriendenComplot’ kregen VriendenLoterij-presentatrice Ingrid Jansen en vlogger Bibi Breijman de opdracht om Esther binnen één uur te traceren. Zij volbrachten deze missie en verrasten Esther op haar werk in Alkmaar met 25.000 euro. 

Esther ontving in het bijzijn van haar dochter de cheque. Esther reageerde uitbundig: “Ik ben helemaal blij! Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga doen, maar dat komt snel genoeg!”

In deze Youtube-video is het verrassingsmoment van Esther te zien.

Eén uur de tijd
In ‘VriendenComplot’ gaat presentatrice Ingrid Jansen samen met een gastpresentator de uitdaging aan om een winnaar van de VriendenLoterij op te sporen. De nietsvermoedende winnaar moeten zij met een smoesje naar zijn of haar prijs zien te krijgen, hiervoor heeft Ingrid één uur de tijd. Lukt dat niet dan moeten Ingrid en haar gastpresentator een tegenprestatie leveren.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook goede doelen die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn