Amsterdam,
12
januari
2018
|
16:28
Europe/Amsterdam

Familie Bosch sluit zware periode af met weekend weg van VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Corine Bosch (52) uit Helmond. Tennisvereniging Carolus, waar Corine en haar gezin zich vrijwillig voor inzetten, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat een hartenwens in vervulling: een weekend weg met het gezin om bij te tanken.

Anita van den Heuvel, voorzitter bij TV Carolus: “Onze tennisvereniging heeft bijna 900 leden en er is veel vrijwilligerswerk te doen. De familie Bosch zijn van die trouwe vrijwilligers. Zij zetten zich met het hele gezin in voor de verenging. Zoon Daan (18) zit in het jeugdbestuur en organiseert activiteiten voor de jeugd. Hun 15-jarige tweeling Pleun en Eline organiseren ook jeugdactiviteiten. Tegelijkertijd heeft het gezin een hele zware tijd achter de rug.”

Zware periode bijna afgesloten
“Ruim anderhalf jaar geleden werd bij Corine borstkanker vastgesteld. Ziek ben je niet alleen. Het was ook voor haar man en kinderen een moeilijke tijd. Zelfs toen ze ziek was, bleven Corine en haar gezin actief voor TV Carolus. Gelukkig gaat het nu stukken beter met Corine. Ze is ook weer aan het tennissen!”

Bijtanken met een weekendje weg
“Binnenkort staat de laatste ingreep gepland en dat moet de afsluiting zijn van dit hoofdstuk. Corine is positief en optimistisch. Een mooi mens en geliefd binnen onze club. Het is tijd dat het gezin Bosch er even tussen uit gaat om bij te tanken. Geweldig dat wij hen namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij een weekend weg mogen aanbieden!”

Corine is compleet overdonderd: “Sta je nietsvermoedend op de nieuwjaarsreceptie bij Carolus en word je ineens verrast met een cheque van de Vriendenloterij. Een weekendje weg met ons gezin! Waarschijnlijk gaat het Parijs worden. We kijken ernaar uit, heerlijk met ons gezin een weekend genieten.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn