Amsterdam,
06
december
2021
|
13:54
Europe/Amsterdam

F.C. Oldemarkt maakt verduurzamingsslag dankzij VriendenLoterij

5.000 euro voor energiezuinige ledverlichting

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor F.C. Oldemarkt! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. F.C. Oldemarkt gaat het geld gebruiken om de vereniging verder te verduurzamen door energiezuinige ledverlichting op het hoofd- en trainingsveld te plaatsen.

Albert Brink, bestuurslid van F.C. Oldemarkt: "Deze bijdrage helpt ons enorm! We kunnen onze vereniging nu verder verduurzamen. We hebben al zonnepanelen en een warmtepomp, dus energiezuinige ledverlichting is een perfecte volgende stap.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn