Amsterdam,
01
november
2017
|
11:12
Europe/Amsterdam

Feyenoord-fan Ties uit Zoeterwoude verrast met ereplaats bij Feyenoord- AVV Swift

Ties van Rijn (11) uit Zoeterwoude zag vorige week woensdag de voetbalwedstrijd Feyenoord- AVV Swift van wel heel dichtbij. Op uitnodiging van de VriendenLoterij en de Bas van de Goor Foundation mocht het gezin van Ties plaatsnemen in een speciale VIP dug-out in de Rotterdamse Kuip. Samen met zijn broertje Nout en zijn ouders Jeroen en Manon zag Ties hoe Feyenoord met 4-1 van AVV Swift won.

De VriendenLoterij en de Bas van de Goor Foundation verraste Ties met deze bijzondere stadionplekken om hem een steuntje in de rug te geven; Ties heeft diabetes type 1. Als groot Feyenoord-fan genoot hij op de mooiste plek in het stadion van een doelpuntrijke voetbalavond.

Moeder Manon: “We hebben het heel leuk gehad! Het was echt een beleving, helemaal voor de kinderen omdat zij grote Feyenoord-fans zijn.”

VriendenLoterij en Bas van de Goor Foundation
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De Bas van de Goor Foundation is één van die organisaties. Sinds 2009 ontving de Bas van de Goor Foundation ruim 1,5 miljoen euro van de VriendenLoterij. De Loterij steunt daarmee de missie van de stichting: de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbeteren door middel van sport en bewegen. In dat kader organiseert de stichting jaarlijks diverse sportactiviteiten zoals sportdagen, (winter)sportkampen en sportclinics voor kinderen met diabetes type 1.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn