Amsterdam,
30
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Fred (71) uit Helmond wint nieuwe auto bij VriendenLoterij

Goed nieuws voor Fred (71) uit Helmond. Hij won een Volkswagen up! bij de VriendenLoterij. Fred en zijn vrouw Ineke werden thuis verrast met zijn prijs.

Fred kan zijn geluk niet op: “We hebben van de drie medailleprijzen gekozen voor een nieuwe auto. Die van ons is al vijftien jaar oud. We zijn er superblij mee!”

Deze maand organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. De uitreiking aan Fred gebeurde daarom op een speciale manier. Hij kon kiezen uit drie medailles die symbool staan voor drie verschillende prijzen.

Uitreiking in Helmond te zien op tv
De uitreiking van de prijs werd gisteravond uitgezonden op RTL 4 en is hier online terug te zien. De video mag voor redactionele doeleinden worden doorgeplaatst.

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen met de VriendenLoterij, draagt bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzij zetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn