Amsterdam,
21
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Geert-Werner (80) uit Zwolle wint 10.000 euro in VriendenLoterij PrijzenMarathon

Goed nieuws voor Geert-Werner (80) uit Zwolle. Hij wint tijdens de nationale actie ‘VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind’ een geldprijs van 10.000 euro. Geert-Werner werd gisteren thuis verrast met zijn prijs.

In augustus en september organiseert de VriendenLoterij samen met Het Vergeten Kind een nationale actie voor kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie. Geert-Werner uit Zwolle is net ingestapt op deze actie en valt nu direct al in de prijzen.

Geert-Werner: “Wat een verrassing! Ik speelde al mee met de VriendenLoterij, maar heb een extra lot genomen om de actie voor Het Vergeten Kind te steunen. Ik kan niet geloven dat er in deze tijd nog steeds kinderen zijn die het minder goed hebben. Dat ik nu zelf ook een mooie geldprijs win, is geweldig!”

Over de VriendenLoterij – nationale actie voor Het Vergeten Kind
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Op dit moment organiseert de loterij samen met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Iedereen die tot en met 30 september gaat meespelen, draagt met de helft van ieder lot direct bij aan de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. Hier kunnen kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende opzijzetten. Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl/aandacht.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn