Amsterdam,
16
april
2018
|
14:24
Europe/Amsterdam

Ger uit Helmond beleeft kampioenswedstrijd PSV vanuit eigen skybox dankzij VriendenLoterij

Ger Prins (60) uit Helmond zat zondag met acht familieleden in zijn eigen skybox in het Philips Stadion. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een volledig verzorgde middag in de speciale VriendenBox: een bijzondere plek in het stadion waarbij het Ger en zijn gezelschap aan niets ontbrak. Vanuit comfortabele stoelen en met perfect zicht op het veld zag Ger hoe PSV met 3-0 van Ajax won en daarmee voor de 24ste keer de landstitel veroverde.

Ger Prins uit Helmond: “Ongelofelijk dat we uitgerekend deze wedstrijd, de kampioenswedstrijd van PSV, onze eigen skybox hadden. Geweldig om dit samen met mijn kinderen en familie mee te maken. Echt een prachtige ervaring!”

Ruim 398.000 euro voor jeugdopleiding PSV
VriendenLoterij-deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. De jeugdopleiding van PSV ontving dit jaar een bijdrage van 398.661 euro. In totaal verdeelde de Loterij ruim 4,4 miljoen euro onder jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.De clubs gebruiken de schenking aan de jeugdopleiding onder andere voor scholing, zodat jeugdspelers naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle jeugdspelers stromen namelijk door naar het betaalde voetbal.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn